HKUD "STOLAC" proslavilo rođendan svog osnivača, voditelja i župnikaU nedjelju, 11. 11. 2012. poslije nedjeljne pučke sv. Mise u 11,00 sati u Dvorani za mlade Pastoralnog centra u župi Stolac mi članovi HKUD „Stolac“ pozvali smo našeg Dumu Rajka u dvoranu gdje smo mu priredili ugodno iznenađenje povodom njegova 59.-og rođendana. Svi smo se Folkloraši okupili oko svečarske torte s 59 upaljenih svijeća, a uz tortu je još na stolu bila posebna boca pića i domaći pršut.

Zapjevali smo pjesmu „Sretan rođendan“, zapljeskali i Dumi čestitali. Dumo je bio vidno iznenađen. Zahvalio se svojim mladima, te od nekoliko pokušaja uspio je ugasiti brojne svijeće, pa je i sam kroz smijeh konstatirao da u životu na jednom mjestu nije vidio toliko svijeća, što smo svi mi mladi s osmjehom pozdravili.

Slijedilo je rezanje i konzumiranje vrlo ukusne torte uz čašicu domaćeg pića, a pršut smo ostavili za sljedeću probu kad će se naš stolački Folklor opet okupiti i počastiti s Dumom u Dvorani za mlade uz ugodno i prijateljsko druženje.

rodendan01.jpg rodendan02.jpg rodendan03.jpg

rodendan04.jpg rodendan05.jpg rodendan06.jpg

rodendan07.jpg rodendan08.jpg rodendan09.jpg

rodendan10.jpg rodendan11.jpg rodendan12.jpg

rodendan13.jpg rodendan14.jpg rodendan15.jpg

rodendan16.jpg rodendan17.jpg