Ilindanski koncert u Stocu 2017. – Dražen ZečićKao završnica svih Ilindanskih svečanosti u Stocu kako duhovno-kulturnih tako i športsko-rekreativnih bio je veličanstveni koncert poznate grupe „Enigma“ iz Čitluka, a gost večeri bio je popularni hrvatski pjevač DRAŽEN ZEČIĆ.

Nekoliko tisuća znatiželjnika došlo je u dvorište stolačke crkve sv. Ilije proroka poslušati omiljenog DRAŽENA, ali i sudjelovati u završnoj fešti ilindanskih dana. Na početku koncerta, 20. srpnja – Ilindan u 21,00 sat, respektabilnu grupu „Enigma“ i sve nazočne pozdravio je stolački župnik don Rajko i zaželio svima dobru zabavu i ugodnu večer.

A kad se tijekom večeri pojavio na pozornici DRAŽEN sve je skočilo na noge pozdravivši dugim prijateljskim pljeskom dragog pjevača. Zatim ga je pred svim auditorijem pozdravio i stolački župnik, zahvalio mu na dolasku i fešta je poprimila još snažniju glazbenu dimenziju. Mladi Stočani predvođeni HKUD „Stolac“ iz Stoca skupa sa župnikom dobro su se pripremili da svijet može nabaviti osvježavajuća i hladna pića.

Mladi su čitavu večer dobro organizirali kako bi se svatko u krugu crkve i na koncertu osjećao dobro došao, što se i vidjelo po svemu nazočnom mnoštvu. Na kraju je župnik zahvalio gostima, organizaciji i svima nazočnima, zaželio svima laku i mirnu noć, a da se sve ovo i slikovno zabilježi pobrinuo se Foto „Sliko“ Stolac. Bogu hvala na uspjehu i blagoslovu svih ilindanskih slavlja.

Kontakt info

HKUD "STOLAC" Stolac
Zrinsko-Frankopanska bb
88360 Stolac

 +387 (0)63 496 009

 +387 (0)36 853 005

 +387 (0)36 853 005

 info@hkud-stolac.com

"Stolac grad svetog Ilije, u njemu mi najmilije,
Stolac grad volim ja, sve dok teče Bregava!"