HKUD Stolac se zahvalilo Don Tomislavu Rajiču na službi u Župi Stolac

Stolački mladi, predvođeni HKUD Stolac, danas nakon sv. Mise, koju je predvodio Don Tomislav Rajič, napravili su, u znak zahvale, druženje s Don Tomom.

Nakon nedavne smrti Don Ljube Planinića, biskup Palić je usmenim dekretom, u Župu Stolac poslao Don Tomislava Rajiča, koji je sve do danas privremeno obavljao dužnosti župnika stolačkog.

Opširnije...

Posljednje zbogom don Ljubi Planiniću

Svidjelo se Bogu pozvati u svoj Dom našega don Ljubu Planinića. Dragi naš Dumo, vrijeme koje ste proveli s nama bilo je kratko, ali ste ostavili neizbrisiv trag u našim srcima. Hvala Vam za svaki savijet i toplu riječ.

Vaša dobrota i ljubav ostat će nam trajni spomen na Vas. Neka Vas dragi Bog nagradi za vaša dobra djela i žrtvu koju ste radosno podnosili za sve nas.

Opširnije...

HKUD Stolac na “Adventu u Bijelom polju 2022.”

U treću subotu Adventa, 10. prosinca 2022. u župi Potoci-Bijelo Polje organiziran je i održan „Advent u Bijelom polju 2022“. Bjelopoljski mladi, predvođeni župnim Folklorom, uključujući i mnoge župljane, u dogovoru sa župnikom don Rajkom Markovićem dobro su se pripremili za ovaj skup.

Događaj je zamišljen kao duhovno-kulturna i humanitarna večer, a svi okupljeni su se mogli počastiti domaćim uštipcima, fritulama, kuhanim vinom i kobasicama, uz simbolične novčane priloge koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

Opširnije...

HKUD Stolac na 22. dubravskim susretima 2022.

Naše HKUD „Stolac“ iz Stoca nastupilo je na svetkovini Svi Sveti, 1. studenoga 2022. godine na Aladinićima, na 22. dubravskim susretima.

Nakon svete Mise, koju je predvodio Kardinal Vinko Puljić, nadbiskup vrhbosanski u miru, uslijedilo je pučko veselje i smotra folklora.

Opširnije...

Kontakt info

HKUD "STOLAC" Stolac
Zrinsko-Frankopanska bb
88360 Stolac

 +387 (0)63 496 009

 +387 (0)36 853 005

 +387 (0)36 853 005

 info@hkud-stolac.com

"Stolac grad svetog Ilije, u njemu mi najmilije,
Stolac grad volim ja, sve dok teče Bregava!"