HKUD Stolac na proslavi prve obljetnice postojanja i djelovanja HKUD Bijelo polje

Povodom proslave prve godine postojanja i djelovanja HKUD Bijelo Polje, u nedjelju, 23. travnja 2023., HKUD Bijelo Polje i njihov župnik don Rajko Marković su pozvali HKUD Stolac na zajedničko druženje i večeru u Župu Potoci.

Naime, Društvo je osnovao župnik don Rajko u petak, 18. ožujka 2022. u 20,30 sati na Osnivačkoj skupštini i prvoj probi u župnoj dvorani u Potocima, te od tada stručno vodi i duhovno prati ovo mlado društvo. Tada je na prvi susret došlo 50 mladića i djevojaka bjelopoljske župe i taj se broj s malim izmjenama zadržao do danas.

Opširnije...

HKUD Stolac nastupilo na Večeri folklora na Domanovićima 2023.

Povodom patrona župe sv. Josipa Radnika u Domanovićima, u subotu, 29.travnja 2023. godine, održana je folklorna manifestacija na Domanovićima, na kojoj je nastupilo HKUD Stolac.

U crkvi sv. Josipa, najprije slavljena sv. Misa u 18 sati, a poslije Mise, upriličena je folklorna manifestacija “Sv. Josipe, moli za nas” na vanjskoj pozornici kod župne crkve u 19 sati.

Na samom početku uz kratku molitvu, pozdrave te izraz zadovoljstva na zajedničkom druženju okupljenima se obratio don Tomislav Rajič.

Opširnije...

HKUD Stolac se zahvalilo Don Tomislavu Rajiču na službi u Župi Stolac

Stolački mladi, predvođeni HKUD Stolac, danas nakon sv. Mise, koju je predvodio Don Tomislav Rajič, napravili su, u znak zahvale, druženje s Don Tomom.

Nakon nedavne smrti Don Ljube Planinića, biskup Palić je usmenim dekretom, u Župu Stolac poslao Don Tomislava Rajiča, koji je sve do danas privremeno obavljao dužnosti župnika stolačkog.

Opširnije...

Posljednje zbogom don Ljubi Planiniću

Svidjelo se Bogu pozvati u svoj Dom našega don Ljubu Planinića. Dragi naš Dumo, vrijeme koje ste proveli s nama bilo je kratko, ali ste ostavili neizbrisiv trag u našim srcima. Hvala Vam za svaki savijet i toplu riječ.

Vaša dobrota i ljubav ostat će nam trajni spomen na Vas. Neka Vas dragi Bog nagradi za vaša dobra djela i žrtvu koju ste radosno podnosili za sve nas.

Opširnije...

Kontakt info

HKUD "STOLAC" Stolac
Zrinsko-Frankopanska bb
88360 Stolac

 +387 (0)63 496 009

 +387 (0)36 853 005

 +387 (0)36 853 005

 info@hkud-stolac.com

"Stolac grad svetog Ilije, u njemu mi najmilije,
Stolac grad volim ja, sve dok teče Bregava!"