Ilindanski koncert u Stocu 2021. – Zoran Begić - ZokaKao završnica svih Ilindanskih svečanosti u Stocu kako duhovno-kulturnih tako i športsko-rekreativnih bio je veličanstveni koncert popularnog hrvatskog pjevača ZORANA BEGIĆA - ZOKE, uz pratnju benda „Dinaridi“. Više tisuća znatiželjnika, došlo je u dvorište stolačke crkve i na Trg sv. Ilije Proroka poslušati omiljenog ZOKU, ali i sudjelovati u završnoj fešti ilindanskih dana. Na početku ilindanskog koncerta, u utorak, 20. srpnja u 21,00 sat, nakon župnih zvona, grupu „Dinaridi“ i sve nazočne pozdravio je stolački župnik don Rajko i zaželio svima dobru zabavu i ugodnu večer.

A kad se tijekom večeri u 21,40 sati pojavio na pozornici ZOKA sve je skočilo na noge pozdravivši dugim prijateljskim pljeskom dragog pjevača. Zatim ga je pred svim auditorijem pozdravio i stolački župnik, zahvalio mu na dolasku, zaželio mu srdačnu dobrodošlicu i fešta je poprimila veličanstvenu glazbenu dimenziju. Mladi Stočani predvođeni HKUD „Stolac“ iz Stoca skupa sa župnikom dobro su se pripremili da svijet može nabaviti osvježavajuća i hladna pića. Mladi su čitavu večer dobro organizirali kako bi se svatko u krugu crkve i na koncertu osjećao dobro došao, što se i vidjelo po svemu nazočnom mnoštvu.

Tijekom zadnje dvije pjesme: „Sude mi“ i „Stjepan križ“ koje je ZOKA posvetio Dumi i HKUD „Stolac“ kao glavnim organizatorima, čitavo je društvo skočilo na pozornicu i napravili nezaboravan dojam. Sve je bilo na nogama. Veličanstven prizor. Na kraju je župnik zahvalio dragom gostu ZOKI, grupi „Dinaridi“ svim gostima, organizaciji i svima nazočnima, zaželio svima laku i mirnu noć, a da se sve ovo i slikovno zabilježi pobrinuo se Foto studio „Sliko“ iz Stoca. Bogu hvala na uspjehu i blagoslovu svih Ilindanskih slavlja u Stocu.

Kontakt info

HKUD "STOLAC" Stolac
Zrinsko-Frankopanska bb
88360 Stolac

 +387 (0)63 496 009

 +387 (0)36 853 005

 +387 (0)36 853 005

 info@hkud-stolac.com

"Stolac grad svetog Ilije, u njemu mi najmilije,
Stolac grad volim ja, sve dok teče Bregava!"